Barnehage

Evenes kommune har 100% barnehagedekning.

Bogen barnehage

Bogen barnehage er en kommunal barnehage som har 24 plasser for barn i alder 1 – 6 år. Barnehagen ligger til i naturskjønne omgivelser, med både fjæra og skogen i gåavstand. I fjæra finnes en gapahuk som vi kaller bobbelurn, og dette er også vårt referanseområde som vi bruker flittig. I barnehagen kan vi blant annet tilby en spennende, lærerik og utviklende barnehagehverdag der lek, omsorg, inkludering og vennskap er i fokus. Barnehagen har som satsningsområder; Språklig Kompetanse, Helsefremmende Barnehage og Trafikksikkerhet!

Liland barnehage

Liland barnehage har kapasitet til 54 barn fordelt på 3 avdelinger. Tiuren (for de mellom 1-2 år) vender opp mot skogen. Måsongen (2,5-6 år) har base i kjelleren med utsikt ut mot havet. Garderobe og stellerom er oppe. Skarven (2,5-6 år) som vender ut mot havet. Alle avdelingene jobber ut fra vårt felles pedagogiske grunnsyn, vår primære målsetting og våre visjoner og verdier. Planer, aktiviteter og andre gjøremål tilrettelegges ut fra barnas alder og utviklingsnivå. Alle avdelingene har ambisjoner om å komme seg ut på tur minimum en dag i uka. Som oftest vil UTSIKTEN (referanseområdet) og nærmiljøet bli benyttet.

Vi har korte avstander til skog, fjære, butikk og brygge. Av og til ordner vi skyss og drar på litt lengre turer. På turdagene satser vi på å spise ute, uansett vær og vind. Vi benytter oss av grillpannen på UTSIKTEN, eller båler i fjæra. Barnehagens lavvo og grillplassen ute i bhg. vil bli flittig brukt. Barnehagen har en egen førskoleklubb for de eldste barna, og klubben har felles aktiviteter sammen med tilsvarende gruppe i Bogen barnehage en gang per mnd.

Nedenfor kan du besøke et av våre sanserom i 360 graders visning. Klikk på knappen nedenfor visningen av sanserommet for å se hele barnehagen og området rundt.