Bo i Evenes

Evenes kan by på trygt bomiljø for både store og små, med kort vei til butikken, barnehagen eller skolen. Her kan du sykle til jobben, og la ungene stikke ut og leke i naturen uten å bekymre deg.

  Du kan velge det eneste boligfeltet i verden (Høgtun) som ligger i gangavstand til flyplassen, flystasjonen og næringsområdene ved flyplassen – og samtidig utenfor alle støysoner. 

 Kanskje vil du bo ved en av de nesten 30 gode turløypene i Evenes, løyper som brukes flittig og vedlikeholdes godt av Evenes Turlag og Liland IF? Kanskje er nærhet til havet og båtliv øverst på prioriteringslisten? Da kan muligens gangavstand til småbåthavna på Liland eller i Bogen være noe?

Enten du foretrekker splitter ny bolig med alle fasiliteter, eller en velbrukt og velholdt bruktbolig som gir skikkelig god plass for alle – til prisen av en trangbodd leilighet i storbyen – så finner du det her. Valget er ditt. 

For deg som absolutt vil bo i en by, kan du finne mye flott i Harstad og Narvik. Er bysentrum derimot ikke et absolutt krav, kan du treffe midt i smørøyet med bolig i Evenes. 

Og husk; Evenes er den eneste kommunen i landet som har «God nabo-garanti»!